home

Handbalvereniging SV de Treffers

Handbalvereniging SV De Treffers is een kleine, gezellige en actieve vereniging in Krimpen aan den IJssel. Opgericht in 1969 en bestaan dus al ruim 50 jaar! Sportiviteit en gezelligheid zijn de doelpalen van onze vereniging. Met een enthousiast kader proberen wij al onze leden en niet leden een leuke pot handbal te geven. Binnen de NHV competitie, recreatief maar ook met open toernooien voor familie en leerlingen van basisscholen.
Op dit moment hebben wij 5 jeugdteams voor kinderen 5-12 jaar en 2 seniorenteams voor dames en heren. Trimhandbal voor dames en heren vanaf 30 jaar en dames trimploeg voor dames vanaf 60 jaar. Hoewel we heel blij zijn met onze leden, blijven we ambitieus: we willen de komende jaren doorgroeien naar een grotere vereniging met een flinke jeugdafdeling en teams die goed meekomen in de regionale en landelijke competitie.
Enthousiast over handbal en zin om met ons mee te spelen? Dat vinden wij leuk! We nodigen je hierbij uit om 3 x gratis met ons mee te trainen en kennis te maken met de leden van onze handbalvereniging. De trainingstijden en –locaties vind je op onze website www.sportverenigingdetreffers.nl. Ervaring of niet, als je een enthousiaste teamspeler bent hebben we een plekje voor je!
 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


5 + 2 =

[x] dit niet meer tonen