home

Huismuziek Krimpenerwaard

Huismuziek Krimpenerwaard organiseert kleinschalige activiteiten voor zowel beginnende als gevorderde amateurmusici. Bij ons is iedereen welkom die met andere muziekliefhebbers muziek wil maken! Of je dat nu in een vaste groep wilt doen, of incidenteel ... in de speelgroep met professionele begeleiding of in een eigen ensemble ... alles is mogelijk!

De speelgroep van Huismuziek Krimpenerwaard bestaat uit een diverse bezetting: hobo, (bas)klarinet, dwarsfluit, sopraansax, blokfluit, cello en piano en soms aangevuld met slagwerk of zang.' Ons motto is samen op een leuke ongedwongen manier muziek maken. Het maakt niet uit of je een beginnend of gevorderd musicus bent, jong of oud. Iedereen die enigszins met een instrument uit de voeten kan is van harte welkom. De Speelgroep staat onder leiding van Imre Rolleman en repeteert eenmaal per twee weken op maandagavond in het Streekmuseum.

Het Renaissance Blokfluitconsort komt ongeveer 12 keer per seizoen op een zaterdagochtend bij elkaar om te repeteren en staat onder leiding van Annet Müller.

Jaarlijks organiseert Huismuziek Krimpenerwaard een aantal vaste activiteiten zoals het Voorjaarsproject, De GROTE DAG voor kleine ensembles, Kerst Sing In, Workshops etc. Kijk voor meer informatie op www.huismuziekkrimpenerwaard.nl en onze social media of neem contact op met de secretaris via huismuziekkrimpenerwaard@gmail.com.

Facebook
Instagram
 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


1 + 3 =

[x] dit niet meer tonen