home

Koor Jade

Jade raakt, verbaast en amuseert! ” …. samen goede optredens neerzetten geeft zo’n goed gevoel!”

De sfeer in koor Jade is hartelijk en ontspannen, enthousiast strevend naar de beste prestatie, maar vooral genietend van de prachtige muziek. En natuurlijk ontstaan er ook mooie vriendschappen.

Bij Jade wordt onder leiding van Karin Schipper van alle stemmen een prachtig geheel gemaakt. Iedere stem heeft daarin een aandeel. Samen werken aan een hoog niveau geeft veel voldoening. Regelmatig treedt Jade op en worden die inspanningen beloond met applaus, complimenten en prijzen en dan vieren we feest! (Het is niet verplicht om aan de optredens deel te nemen).

Jade heeft drie keer een 1e prijs gewonnen! O.a bij het Balk Topfestival in ‘De Doelen’ en bij het Encore-festival in het Isala theater.

Repertoire koor Jade

Het repertoire is gevarieerd. Van jazzy en swingend tot romantische ballads, van populair tot een vleugje klassiek en van kleinkunst tot musical.
Jade wordt zowel tijdens de repetities als de optredens begeleid op de piano door Karin. Vaak aangevuld met gitaarbegeleiding door gitarist Henk Elderson.

Bij de optredens is de presentatie ook van groot belang. Geregeld wordt hierbij een koor-regisseur betrokken waardoor de boodschap van een nummer visueel versterkt wordt.

Thuis oefenen? Alle nummers zijn voor alle stemgroepen door Karin ingezongen, zodat het oefenen thuis gemakkelijk en leuk is!

Repeteerdagen

Bij Jade kun je kiezen of je op maandagavond of vrijdagmiddag repeteert in ‘De Bron’, Memlinghof 2 in Krimpen a.d. IJssel. Als je een repetitie mist kun je altijd bij de parallel groep aansluiten. Ideaal als je wisselende werktijden hebt!
Maandag 20:30 – 22:00 uur
Vrijdag 13:30 – 15:00 uur

Wil je een keertje bij een repetitie langs komen of meer weten over Jade?
Neem contact op via:

zingmetkarin@gmail.com

+31 6 15 47 44 89 (Liesbeth)
+31 6 46 58 43 24 (Hanneke)


Dirigente Karin Schipper leidt naast Koor Jade, ook Koor Bram&Saar en geeft privé zanglessen. Voor meer info over de koren en privé zangles: mail naar zingmetkarin@gmail.com.

Vriend worden van Koor Jade? Ga naar: http://stichtingvocalgroupjade.weebly.com
Website: koor-zing.nl/koor-jade
Filmpjes: Koor Jade - Short People
Koor Jade - Stil in mij
Koor Jade - Wat is mijn hart
 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


7 + 3 =

[x] dit niet meer tonen