home

Mixed Hockey Club Krimpen


Al sinds 27 oktober 1970 is MHC Krimpen een gezellige familie hockeyclub in Krimpen aan den IJssel. MHC Krimpen biedt voor alle leeftijden vanaf 5 jaar mogelijkheden tot hockeyen. Op dit moment hebben we ruim 350 leden en dit aantal groeit ieder jaar nog wat door. MHC Krimpen beschikt over twee zand-ingestrooide kunstgrasvelden en in 2017 is ons clubhuis volledig gerenoveerd.

Junioren

MHC Krimpen heeft een vitale jeugdafdeling, ondersteund door enthousiaste begeleiders, die de kinderen trainen, coachen en de praktische zaken rond de competitie regelen. Doordeweeks wordt er door de junioren getraind en op zaterdag spelen zij hun wedstrijden. Naast het hockey worden er ook veel andere activiteiten op de vereniging georganiseerd.

Senioren

MHC Krimpen heeft meerdere senioren teams die op allerlei niveaus hockeyen. Naast deze reguliere teams biedt MHC Krimpen ook trimhockey aan. De trimmers trainen doordeweeks en spelen in sommige gevallen op recreatief niveau. Dit is --voornamelijk gericht op volwassenen die nog niet bekend zijn met het hockeyspelletje.
 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


9 + 7 =

[x] dit niet meer tonen