home

Volg Concordia op Facebook

Muziekvereniging Concordia

Onze muziekvereniging bestaat uit een Concertorkest en een Melody & Percussionband (MPB).
Wij verlenen onze medewerking aan o.a. Koningsdag en de Nationale Dodenherdenking en verzorgen regelmatig de muzikale omlijsting van tewaterlatingen bij scheepswerf IHC Krimpen. Daarnaast worden er jaarlijks meerdere concerten georganiseerd of nemen we deel aan festivals en bijzondere regionale evenementen. Wij zijn een gezellige vereniging met ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust eens kijken op één van onze repetitieavonden of neem contact met ons op! Wij repeteren in De Tuyter. Voor een impressie van onze concerten en het exacte repetitieschema kunt u terecht op onze website.

Het concertorkest staat o.l.v. dirigent Rob Sloekers. Het repertoire is divers en afhankelijk van de gelegenheid (licht) klassiek tot populair. Bij bijzondere concerten, zoals het jaarlijkse Midzomeravondconcert, treden we op met professionele solisten.

De MPB staat o.l.v. Martien Slingerland en Jan de Kwant. Naast het gevarieerde repertoire, met voornamelijk bekende hits, zijn wij altijd vernieuwend. Dit jaar starten we weer met een nieuwe jeugdslagwerkopleiding.

 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


1 + 6 =

[x] dit niet meer tonen