home

Volg Concordia op Facebook

Muziekvereniging Concordia

Onze muziekvereniging bestaat uit een Concertorkest, een Melody & Percussionband (MPB), een jeugd blazersklas en een jeugd slagwerkgroep. Op 1 november 2023 vierde Concordia haar 125ste verjaardag.

Wij verlenen onze medewerking aan o.a. Koningsdag en de Nationale Dodenherdenking en verzorgen de muzikale omlijsting van de avondvierdaagse. Daarnaast worden er jaarlijks meerdere concerten georganiseerd of nemen we deel aan festivals en bijzondere regionale evenementen. Wij zijn een gezellige vereniging met ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust eens kijken op één van onze repetitieavonden of neem contact met ons op! Wij repeteren in De Tuyter. Voor een impressie van onze concerten en het exacte repetitieschema kunt u terecht op onze in 2023 vernieuwde website.

Het concertorkest staat o.l.v. dirigent Mark van Mil. Het repertoire is divers en afhankelijk van de gelegenheid (licht) klassiek tot populair. Bij bijzondere concerten, zoals het jaarlijkse Midzomeravondconcert, treden we op met professionele solisten. Begin 2023 is een nieuwe blazersklas opgestart o.l.v. Nelly van der Vegt.

De MPB staat o.l.v. Martien Slingerland en Jan de Kwant. Naast het gevarieerde repertoire, met voornamelijk bekende hits, zijn wij altijd vernieuwend. In 2022 zijn wij gestart met een nieuwe groep enthousiaste slagwerkers o.l.v. Jan de Kwant.

 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


8 + 5 =

[x] dit niet meer tonen