home

Ontmoetingscentrum De Tuyter

Ontmoetingscentrum de Tuyter is een multifunctioneel gebouw in het hart van Krimpen aan den IJssel. Voor alle inwoners jong en oud. In de theaterzaal van de Tuyter zijn regelmatig concerten, films en theater – en dansvoorstellingen te bezoeken. In de foyer ben je welkom voor een kopje koffie en krantje aan de grote leestafel. Er wordt het gehele jaar geëxposeerd door verschillende (lokale) kunstenaars. In de Tuyter zijn diverse ruimtes te huur voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops, lessen en andere bijeenkomsten.

In de Tuyter zijn een tal van (culturele) organisaties gehuisvest, waaronder de Muziekschool, Bibliotheek Krimpen, Concordia en de Wereldwinkel. In de zalen vinden lessen/ workshops plaats van o.a. Jeugdtheater Hoflplein en Studio Danca.

Horeca is alleen beschikbaar op afspraak tijdens evenementen. In de ontmoetingsruimte kunt u koffie/ thee uit de automaat halen tegen betaling.

Met ingang van 19 December 2021 is de Tuyter gesloten tot tenminste 25 januari 2022. De bibliotheek blijft wel geopend tijdens hun reguliere openingstijden. En voor sport /en cultuurbeoefening is de Tuyter toegankelijk voor leden van de dansschool, theaterschool en Muziekschool een deelnemers aan beweegactiviteiten van het NUT.

 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?

[x] dit niet meer tonen