home

Snorkel en duikvereniging Sepia

SDV Sepia is de snorkel-, duik- en onderwaterhockey vereniging van Krimpen en omgeving. Opgericht in 1984 en inmiddels uitgegroeid tot een zeer actieve en grote vereniging met ±100 leden.
Door ons wordt al meer dan 30 jaar actief de onderwatersport beoefend. Wij zijn erkend als officiële vereniging door de Nederlandse Onderwater Bond (NOB). Alle opleidingen vinden iedere maandagavond vanaf 19:00 uur plaats in zwembad de Lansingh in Krimpen a.d. IJssel door gebrevetteerde instructeurs. Dat is natuurlijk ook de gelegenheid om met ons kennis te maken.
Naast snorkelen en duiken heeft Sepia nog een derde tak van sport: OnderWaterHockey. Een leuke teamsport waarmee je een goede conditie opbouwt. Sepia draait al jaren in de landelijke competitie en toernooien mee.
Behalve de training in het zwembad water wordt er natuurlijk ook actief in clubverband gedoken. In de regel zal dit bij een van de vele mooie duikstekken in Zeeland plaatsvinden. Als je interesse hebt kan je ons benaderen voor een kennismaking.
 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


9 + 1 =

[x] dit niet meer tonen