home

Stichting Synerkri

"Synerkri geeft een impuls aan sport en cultuur"

Synerkri is een stichting zonder winstoogmerk die op 1 januari 2013 gestart is met haar werkzaamheden. Wij bieden sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten voor jong en oud in Krimpen aan den IJssel. We organiseren zelf (naschoolse -en vakantie) activiteiten, maar geven ook gymlessen op basisscholen, ondersteunen en stimuleren cultuureducatie op de scholen, organiseren evenementen en cultuurcafe's, onderhouden de Uitagenda Krimpen en verhuren en onderhouden de Krimpense sportzalen.

Veel van onze activiteiten zijn gericht op kinderen in Krimpen aan den IJssel in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. Om mee te doen aan Synerkri activiteiten kan je een account aanmaken op de website en je inschrijven voor de activiteiten van de activiteitenagenda.

Deze activiteiten zijn lang niet alles wat we doen. Ook voor scholen, verenigingen en culturele instellingen zijn we een samenwerkingspartner op meerdere gebieden. Wij willen samen met Krimpense organisaties zorgen dat er voor iedere inwoner in Krimpen aan den IJssel een passende culturele en/of sportieve uitdaging is. Wij willen dat iedereen mag en kan meedoen.

Wij werken met een kern van professionele medewerkers die de verbinding met organisaties in Krimpen opzoeken waarbij o.a. gekeken wordt naar mogelijke samenwerking en inzet van bijv. dagbesteding, stagiaires en vrijwilligers

 

Op de hoogte blijven van Uitagenda Krimpen?


3 + 4 =

[x] dit niet meer tonen