•  natuur

Krimpense Klimaatweken

dagelijks
t/m 7 november 2020
Vier weken lang zijn er in Krimpen allerlei duurzame activiteiten voor jong en oud. We organiseren activiteiten om inwoners in beweging te krijgen om een extra stap te zetten voor het klimaat. Hieronder staat meer informatie over de activiteiten. Bij alle activiteiten houden we rekening met de RIVM-richtlijnen. Door het coronavirus is het mogelijk dat activiteiten geannuleerd zijn/ worden.
 

Waar:Krimpen aan den IJssel
Toegang:
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Gemeente Krimpen aan den IJssel
Aanmelden:Klik hier
Wanneer:dagelijks
t/m 7 november 2020
Op 12 oktober starten de Krimpense Klimaatweken. Vier weken lang zijn er in Krimpen allerlei duurzame activiteiten voor jong en oud. De Krimpense Klimaatweken eindigen 7 november. We organiseren activiteiten om inwoners in beweging te krijgen om een extra stap te zetten voor het klimaat.

Activiteiten tot en met 18 oktober:
We trappen de Krimpense Klimaatweken op 12 oktober af met een kleurwedstrijd voor kinderen op de Krimpense basisscholen. 
Maak op 17 oktober bij de Crimpenhof kennis met de energiecoöperatie van Krimpen, Energiek Krimpen. Ook staat bij het winkelcentrum de WoonWijzerWagen met advies over energiebesparende maatregelen in huis. Bij deze wagen kunt u als huiseigenaar ook kijken welke energiebesparende producten u met de WoonWijzerBox koopt. Bent u huiseigenaar en heeft u nog geen gebruikt heeft gemaakt van uw cadeau van de gemeente ter waarde van 90 euro dan is dit uw kans! Stel uw eigen WoonWijzerBox samen voor minimaal 100 euro, dan krijgt u direct 90 euro korting. Als u zaterdag voor 13.00 uur uw WoonWijzerBox bestelt, wordt deze nog dezelfde dag bij u thuis bezorgd.

Op 2 november organiseert de WoonWijzerWinkel een webinar over isoleren.

Kijk voor de actuele informatie over de Krimpense activiteiten op www.krimpenaandenijssel.nl/klimaatweken. Ook vindt u op deze pagina's de links waar u zich aanmeldt voor de activiteiten. We houden rekening met de RIVM-richtlijnen Alle activiteiten organiseren we onder voorbehoud van de coronamaatregelen in Nederland. Het kan ook voorkomen dat we activiteiten moeten annuleren.
 

agenda

dagelijks
t/m 7 november 2020