• Oproep #cultureelkrimpenincoronatijd

Oproep #cultureelkrimpenincoronatijd

Graag willen wij laten zien dat cultuur in Krimpen doorgaat; ook in Coronatijden! Hierbij zoeken we de verbinding met elkaar op, want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Doe mee en deel jouw activiteiten op social media met de hashtag #cultureelkrimpenincoronatijd

Momenteel zijn de aangescherpte maatregelen rondom het COVID-19 virus weer duidelijk voelbaar in onze samenleving. Niet in de laatste plaats ook voor de culturele sector. Locaties sluiten, activiteiten worden geannuleerd en de toekomst is onzeker.  
 
Echter zien we ook tijdens deze tijden dat er wel activiteiten plaatsvinden, al dan niet op kleinere schaal, online en soms ontstaan hele nieuwe initiatieven.  
 
Daarom willen wij graag een hashtag in het leven roepen: #cultureelkrimpenincoronatijd 

Wij willen jullie vragen om alle initiatieven, activiteiten die plaatsvinden in deze periode te delen op jullie social media en daarbij deze hashtag te gebruiken en culturele organisaties + de Uitagenda Krimpen te taggen. Vervolgens het verzoek om deze berichten van elkaar te liken en te delen. Wij gaan de initiatieven verzamelen en op de Uitagenda Krimpen plaatsen. Tevens zullen we gaan proberen de lokale media hierin mee te krijgen.

Het plaatsen kan meteen starten. Wij houden de social media kanalen goed in de gaten. Als je @UitagendaKrimpen tagt, dan krijgen wij een berichtje binnen dat er iets geplaatst is.