•  beeldende kunst

Expositie WAT EEN JAAR

dagelijks
t/m 5 april 2021
De Tuyter is gesloten t/m 15 maart
‘WAT EEN JAAR’ TOT 6 APRIL 2021 IN DE TUYTER
 

Waar:Ontmoetingsruimte de Tuyter
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Vereniging Krimpener Kunstwaard
Aanmelden:Klik hier
Wanneer:dagelijks
t/m 5 april 2021
De Tuyter is gesloten t/m 15 maart
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Het jaar 2020 bood de Vereniging Krimpener Kunstwaard online en op facebook een podium aan kunst en kunstenaars met een groepsexpositie ‘Wat een jaar’ in de vorm van een fotogalerij.

Ruim 45 kunstenaars uit de vereniging maar ook van buiten de vereniging stuurden een foto van een werk gemaakt in 2020 voor deze galerij. Nieuwsgierig! Tot 6 april 2021 zijn een kleine 30 kunstwerken ‘life’ te zien in Ontmoetingscentrum De Tuyter aan de Nachtegaalstraat 8 in Krimpen aan den IJssel.

Op verschillende wijze laten kunstenaars in deze tentoonstelling zien wat dit bijzondere jaar 2020 voor hen betekent. Onderwerpen zoals corona, verbondenheid, eenzaamheid, natuur, bezinning en verwarring komen aan bod. Tot het eind van de tentoonstelling is de fotogalerij ook nog te bekijken op de website kunstwaard.nl en op de facebookpagina van de Vereniging Krimpener Kunstwaard.

Zoals het er nu uitziet is De Tuyter vanaf begin maart geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur. Nieuwe maatregelen rondom de coronacrisis kunnen roet in het eten gooien, dus kijk als je de expositie wilt bezoeken, voor alle zekerheid op de website van de Tuyter: https://tuyter.nl/:
 

agenda

dagelijks
t/m 5 april 2021
De Tuyter is gesloten t/m 15 maart
Ontmoetingscentrum De Tuyter