•  muziek

Kinderconcert Be Mozart

za 23 april 2022 11:00u
Be Mozart is een interactieve voorstelling waarin elk kind zich even Mozart waant. Een concert voor het hele gezin plus opa en oma!
 

Waar:Ijsseldijkkerk
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Stichting IJsseldijkkerkconcerten
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 23 april 2022 11:00u
IJsseldijkkerk
Acteur Ton Meijer vertelt en speelt met veel humor het leven van Wolfgang Amadeus Mozart, vier musici spelen zijn prachtige muziek. Ton Meijer voert de kinderen mee in de wereld van het wonderkind Mozart. Hoe is het om een wonderkind te zijn? Hoe was het om in de tijd van Mozart te leven, wat hadden we toen niet wat we nu wel hebben? Ongemerkt kruipt de muziek van Mozart in je oren, om daar nooit meer weg te gaan. Na het succes van dit ensemble met de voorstelling Be Bach, nationaal en internationaal, kon deze voorstelling niet uitblijven!

spel Ton Meijer
sopraan Marije van Stralen
viool Marieke de Bruijn
cello Jos Teeken
klavecimbel Christina Edelen

Coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar verplicht (www.coronacheck.nl)

Vanwege de hoogoplopende aantal coronabesmettingen onder kinderen in de basisschoolleeftijd wordt het concert verplaatst naar een nader te bepalen datum in april!

Beste concertbezoekers,

Een opluchting dat onze kindervoorstelling binnen de geldende coronamaatregels door kan gaan. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen zetten we hierbij de gang van zaken nog even voor u op een rij.

* Wij controleren uw coronatoegangsbewijs. Dat geldt niet voor de kinderen t/m 13 jaar. Daarvoor vragen wij u op tijd aanwezig te zijn. De deur gaat om 10.30 open. Houd in de wachtrij ook 1,5 meter afstand. Er is een mogelijkheid uw handen te ontsmetten.

* Wij verzoeken de volwassenen een mondkapje te dragen tot u op uw plaats zit.

* Personen uit één huishouden kunnen uiteraard bij elkaar zitten. Volgens de regels is de afstand niet aan de orde als de coronatoegangsbewijzen zijn gecontroleerd, maar laten we er met elkaar voor zorgen dat we veilig geplaceerd zijn.

* Wij verzoeken u zich af te melden als er sprake is van coronagerelateerde klachten.

* Er is geen pauze. De voorstelling duurt een klein uur.

We hebben er veel zin in. De musici hebben er veel zin in. U en jullie ook, hopen we. Mooi dat we in deze nare tijden toch een mooie, vrolijke en leerzame voorstelling kunnen meemaken.

(Voor de volwassenen: Ook ’s avonds hebben we een prachtig concert met 17e eeuwse liederen door een ensemble gespecialiseerd in de Oude Muziek. U kunt zich daarvoor nog aanmelden. Mocht u op de hoogte willen blijven van onze concertactiviteiten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief op onze website www.ijsseldijkkerkconcerten.nl )

Tot zaterdag
 

agenda

za 23 april 2022 11:00u
IJsseldijkkerk