•  theater

Comedynight

za 26 maart 2022 20:30u
Andries Tunru
 

Waar:Theaterzaal De Tuyter
Toegang:€15,00
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater De Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 26 maart 2022 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Andries Tunru
Andries Tunru studeerde af aan de Koningstheateracademie, dé cabaretopleiding van Nederland. Na het binnenhalen van de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, heeft hij de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten gewonnen. Andries ontving lovende recensies over zijn eerste avondvullende voorstelling Vlees, vis, wal en schip. In 2020 deed Andries mee aan het winterseizoen van De Slimste Mens, waar hij als eerste deelnemer sinds dertien seizoenen zeven afleveringen op rij won. Hij werd uiteindelijk tweede, achter “Snollebollekes” Rob Kemps.


Combineer je avondje uit met een diner voorafgaande aan de voorstelling:

Theatermenu De Crimpenaar €19,50 p.p.
Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafe De Crimpenaar een tweegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door bij uw reservering. Het Theaterdiner vindt plaats bij Eetcafe De Crimpenaar.

High Wine De Crimpenaar €14,50
Een goed glas wijn, lekkere hapjes en gezellig kletsen. Maak van uw bezoek aan theater De Tuyter een heerlijk verwenmoment en geniet tijdens een High Wine van twee glazen wijn in combinatie met diverse hartige hapjes.
 

agenda

za 26 maart 2022 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter