•  muziek

Adele Project 2022

vr 1 april 2022 20:00u
Binnenkort in circustheater Scheveningen, maar eerst bij ons in De Tuyter!
 

Waar:Theaterzaal De Tuyter
Toegang:€20,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater De Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 1 april 2022 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
In November 2021 lanceerde de Britse zangeres haar allernieuwste single ‘Easy On Me’ en die sloeg in als een bom. Het nummer verbrak zelfs een speciaal Spotify-record! ‘Easy On Me’ is het meest gestreamde nummer in één dag op de populaire streamingdienst.

En…… Easy On Me staat natuurlijk al in de setlijst van ADELE Project

Adele’s nieuwste album ’30’ heeft inmiddels in meer dan 100 landen de nummer 1 positie in de hitlijsten behaald!

Deze mooie feiten viert ADELE Project met een geweldige nieuwe 2022 show, met de nieuwe nummers van het album “30" en natuurlijk haar grootste hits!

Middels adembenemende visuals wordt je aan de hand meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele's wereldtournee én nummers van het nieuwe album op spectaculaire wijze tot leven komen.

Een show met een duidelijk rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele.

Met meer dan meer dan 90 nagenoeg uitverkochte theatervoorstellingen in de Benelux heeft ADELE Project sinds 2014 bewezen het gehele oeuvre van Britse zangeres en wereldster Adele tot in de perfectie te kunnen uitvoeren.

De 7-koppige conservatorium geschoolde band zorgt voor de perfecte beleving en zangeres Jolanda Knecht is niet alleen een Adele "look-a-like”, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem én ze heeft dezelfde ontwapende humor.

Als “kers op de taart” staat ADELE Project op 2e paasdag 2022 in het Circus Theater - Scheveningen (de mooie concertzaal van Nederland voor 1500 mensen) met een spectaculaire “paas show”.

De enorme marketing inspanning voor deze show heeft nu al een enorme boost aan de naambekendheid van deze geweldige act gegeven.

Maak je muzikale avondje uit compleet met een arrangement van Eetcafe De Crimpenaar bij te boeken bij de tickets:

Theatermenu De Crimpenaar €19,50 p.p.
Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafe De Crimpenaar een tweegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door bij uw reservering. Het Theaterdiner vindt plaats bij Eetcafe De Crimpenaar.

High Wine De Crimpenaar €14,50
Een goed glas wijn, lekkere hapjes en gezellig kletsen. Maak van uw bezoek aan theater De Tuyter een heerlijk verwenmoment en geniet tijdens een High Wine van twee glazen wijn in combinatie met diverse hartige hapjes.
 

agenda

vr 1 april 2022 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter