•  muziek

Musique au foyer

zo 24 april 2022 15:00u
Met bariton Palle Fuhr Jørgensen en pianist Roel Praas
 

Waar:Ontmoetingsruimte De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 24 april 2022 15:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
De bariton Palle Fuhr Jørgensen en pianist Roel Praas vormen sinds het jaar 2000 een duo. Ze concerteerden o.a. in Echt, Amsterdam en Brecklenkamp.

Roel Praas is een veel gevraagd pianist voor pianorecitals en geniet bekendheid als begeleider van koren, zangers en instrumentalisten.
In oktober 2002 maakte Roel Praas zijn eerste solo CD getiteld: Nacht der verbeelding. Hierop zijn werken te horen van de componisten Scarlatti, Schubert, Diepenbrock en Poulenc.

De Deense bariton Palle Fuhr Jørgensen ontving zijn zangopleiding aan het Sweelinck conservatorium te Amsterdam en vervolgde zijn opera-opleiding bij Marie Louise Hendrickx in Antwerpen. Hij volgde masterclasses bij Cathy Berberian, Guus Hoekman en Tom Krause.
Sinds Palle in 1985 prijswinnaar was op het zangconcours “Mina Bolotine” te Antwerpen, heeft hij solistische medewerking verleend aan vele concerten en opera's in binnen-en buitenland.

Bij diverse platen-en radio-opnamen werkte hij met vele bekende dirigenten, o.a. Edo de Waart, Ed Spanjaard, Reinbert de Leeuw en Kenneth Montgomery.

Maak uw middag compleet met een high wine arrangement van Eetcafe De Crimpenaar; te bestellen bij de tickets.

High Wine De Crimpenaar €14,50 p.p.
Een goed glas wijn, lekkere hapjes en gezellig kletsen. Maak van uw bezoek aan theater De Tuyter een heerlijk verwenmoment en geniet tijdens een High Wine van twee glazen wijn in combinatie met diverse hartige hapjes.

Theatermenu De Crimpenaar €19,50 p.p.
Na afoop dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafe De Crimpenaar een tweegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door bij uw reservering. Het Theaterdiner vindt plaats bij Eetcafe De Crimpenaar.