•  theater, muziek

Joris Linssen & Caramba

za 22 oktober 2022 20:00u
De zesde avondvullende voorstelling 'Dichterbij' van de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen in een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol.
 

Waar:Theaterzaal De Tuyter
Toegang:€20,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater De Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 22 oktober 2022 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Ook spelen ze nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij in deze dampende en ontroerende show.

De Carambaatjes komen altijd dichterbij!

Joris Linssen: zang en teksten
Marcel van der Schot: piano, accordeon en zang
Djem van Dijk: zang en percussie
Kees van den Hoogen: gitaar en zang
Erik van Loo: contrabas en zang

Arrangementen Eetcafé de Crimpenaar

Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.

High Wine arrangement €14,50

In de pauze krijgt u een goed glas wijn en geniet u van een borrelplank. Na de voorstelling kunt u in Eetcafé de Crimpenaar nog bijpraten met een tweede glas wijn. Vooraf geeft u uw voorkeur door voor wit, rood of rosé.

High Beer arrangement €14,50

In de pauze krijgt u een Texels speciaal bier en geniet u van een borrelplank. Na de voorstelling kunt u in Eetcafé de Crimpenaar nog bijpraten met een tweede glas Texels speciaal bier.

Belbusarrangement

Met trots presenteert Theater De Tuyter het nieuwe Belbus arrangement: bij verschillende voorstellingen haalt de Belbus u op en brengt u thuis. De stichting werkt met veel vrijwilligers en is inmiddels met haar gele bussen een bekende verschijning in Krimpen aan den IJssel. Lidmaatschap verplicht. Neem contact op met de Belbus voor meer informatie: 0180-513030, www.belbus-krimpen.nl
 

agenda

za 22 oktober 2022 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter