• PROGRAMMERING THEATER DE TUYTER JAN-JUN 2023

PROGRAMMERING THEATER DE TUYTER JAN-JUN 2023

De ticketverkoop van de programmering van Theater De Tuyter staat nu online.

Het theaterprogramma biedt naast de vaste (familie) films en pubquizzen ook muziekmiddagen en avonden met o.a. Ocobar (Eric Clapton Tribute Band), Nouked en Coen en Leela. Terug dit seizoen zijn Shakey Ground, the 80's disco party, ladies night en Teun van den Elzen.

Het naastgelegen Eetcafé De Crimpenaar verzorgt arrangementen rondom de voorstellingen. Met bijv. een theatermenu, bestaande uit een twee gangen menu voorafgaande aan een voorstelling, een high wine met twee glazen wijn en hapje en zelfs pubquiz arrangementen met borrelplanken. De arrangementen zijn bij te boeken bij de tickets.

Nieuw dit seizoen zijn de belbusarrangementen. Voor ouderen (60+) die lid zijn van de Belbus halen de vrijwilligers u thuis op en brengen u na afloop weer thuis. Dit arrangement geldt voor de voorstelling van The Amazing Stroopwafels.

Uitgebreide informatie over alle voorstellingen vindt u hieronder op de website terug. Tickets zijn via deze website te verkrijgen en op doordeweekse dagen tussen 9.30-11.30 uur aan de balie van De Tuyter (betalen met pin).

Op de dag zelf zijn ook kaarten verkrijgbaar voorafgaande aan de voorstelling (betalen met pin).

Het bijbehorende programmaboekje verschijnt voor de kerst en zal af te halen zijn in De Tuyter en is hier online terug te vinden via onderstaande link.