• PROGRAMMERING THEATER DE TUYTER  SEPT-DEC 2022

PROGRAMMERING THEATER DE TUYTER SEPT-DEC 2022

De ticketverkoop van de programmering van Theater De Tuyter staat nu online.

Het theaterprogramma biedt naast (familie)films, pubquizzen en comedy avonden ook muziekoptredens van o.a. Joris Linssen & Caramba, Tribute Eric Clapton en zangkoor Onomatopee. Marjolein Meijers, bekend van de Berini's, komt in november naar ons theater. En u kunt met uw (klein)kind in oktober tijdens de Kinderboekenweek en in de Kerstvakantie een jeugdtheatervoorstelling komen bezoeken.

Het naastgelegen Eetcafé De Crimpenaar verzorgt arrangementen rondom de voorstellingen. Met bijv. een theatermenu, bestaande uit een twee gangen menu voorafgaande aan een voorstelling, een high wine met twee glazen wijn en hapje en zelfs pubquiz arrangementen met borrelplanken. De arrangementen zijn bij te boeken bij de tickets.

Nieuw dit seizoen zijn de belbusarrangementen. Voor ouderen (60+) die lid zijn van de Belbus halen de vrijwilligers u thuis op en brengen u na afloop weer thuis. Dit arrangement geldt voor de voorstellingen van Joris Linssen & Caramba, Vocal Ensemble Onomatopee, Filmvoorstelling The Father en Marjolein Meijers met de voorstelling Tijdloos.

Uitgebreide informatie over alle voorstellingen vindt u hieronder op de website terug. Tickets zijn via deze website te verkrijgen en op doordeweekse dagen tussen 9.30-11.30 uur aan de balie van De Tuyter (betalen met pin).

Op de dag zelf zijn ook kaarten verkrijgbaar voorafgaande aan de voorstelling (betalen met pin).

Het bijbehorende programmaboekje vindt u hieronder achter de link