•  theater, muziek

Onomatopee

za 17 december 2022 20:00u
Vocal Ensemble Onomatopee onder leiding van dirigent Stephen B. Rothman brengt een sfeervolle en gevarieerde Kerstvoorstelling.
 

Waar:Theater de Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 17 december 2022 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Het programma bestaat uit Keltische close harmony songs en Nederlands- en Engelstalig Kerstrepertoire, ondersteund door klein theater en toepasselijk beeldmateriaal.

De toegangsprijs is inclusief een kopje koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling.

Arrangementen Eetcafé de Crimpenaar

Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.


Belbusarrangement

Met trots presenteert Theater De Tuyter het nieuwe Belbus arrangement: bij verschillende voorstellingen haalt de Belbus u op en brengt u thuis. De stichting werkt met veel vrijwilligers en is inmiddels met haar gele bussen een bekende verschijning in Krimpen aan den IJssel. Lidmaatschap verplicht. Neem contact op met de Belbus voor meer informatie: 0180-513030, www.belbus-krimpen.nl


 

agenda

za 17 december 2022 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter