•  theater

Familievoorstelling Klokkenluider van de Notre Dame

di 27 december 2022 15:00u
6+
In de beroemde kathedraal van Parijs, de Notre Dame, woont Quasimodo.
 

Waar:Theater De Tuyter
Toegang:€12,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater De Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:di 27 december 2022 15:00u
6+
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Ieder uur hangt hij aan de enorme touwen om de zware klokken te luiden. Quasimodo is niet bepaald moeders mooiste. Hij weet dat hij lelijk is. En daarom blijft hij binnen. In de kerk, waar hij de baas is en zich veilig voelt.

De waterspuwers maken het hem niet makkelijk met hun grappen, maar toch hebben ze Quasimodo in hun hart gesloten. Want Quasimodo heeft dat hart op de juiste plek. Dat weet ook Juliette, de lapjeskat van de klokkenluider, zijn beste vriendin. Ze vertelt hem alles wat er in de stad gebeurd. Buiten kijken en wijzen mensen hem na en als hij ook nog uitgelachen wordt is hij snel weer terug in de kerk.

Maar dan gaan de deuren open. En danst er zomaar iemand de kerk en zijn leven binnen. Wat doet Esmeralda in de kathedraal? Is ze niet bang voor de klokkenluider? In de beslotenheid van de kerk ontstaat er een bijzondere vriendschap met een wel heel onverwachte wending. Over vriendschap en vertrouwen, maar bovenal een voorstelling over schoonheid.

Leeftijd 6+

****Al jaren geniet ik van de voorstellingen van Ila van der Pouw. Zij brengt de poppen tot leven en weet in het theater echt een nieuwe wereld te creëren. De kinderen (en ouders) worden meegenomen in haar verhaal van het begin tot het eind.
Prachtig Betoverend!**** 

agenda

di 27 december 2022 15:00u
6+
Ontmoetingscentrum De Tuyter