• Cursusboekje 2023-2024 NUT Krimpen

Cursusboekje 2023-2024 NUT Krimpen

Er is weer een nieuw programmaboekje van het NUT. Alle informatie is ook terug te vinden op hun website: www.nutkrimpen.nl

Het cursusjaar 2023-2024: Een nieuw programma en er zit vast iets voor u bij!

De Literaire leeskring, Kunstlezingen en Filosofie hebben nieuwe titels en onderwerpen. Misschien dit jaar een taal, Frans óf Italiaans. Nieuw van start: Bridge voor Beginners en een serie van 4 lezingen over Natuurlijk Tuinieren. Interessante lezingen over o.a. Wat bezielt de Russen, (On)Kruiden, Oezbekistan en China.

Op creatief gebied: Wilgentenen werkstukken voor in uw tuin. En kent u het al: Bulletjournaling, een cursus van 4 lessen Handletteren-Bulletjournaling. De 3 teken- en schildersgroepen o.l.v. verschillende docenten zijn er weer voor u op verschillende ochtenden.

Toch liever bewegen, probeer eens conditietraining 50+ op maandagavond, u bent welkom bij deze gezellige groep sporters in zaal Groenendaal. Of in de Tuyter op donderdagochtend Beweging én op woensdagochtend Hatha-Yoga

Veel leesplezier!
Team NUT Krimpen

Een gedeelte van het aanbod is terug te vinden onder de activiteiten van deze website. Het volledige boekje is hieronder te downloaden.