• Cursusboekje 2024-2025 NUT Krimpen

Cursusboekje 2024-2025 NUT Krimpen

Er is weer een nieuw programmaboekje van het NUT. Alle informatie is ook terug te vinden op hun website: www.nutkrimpen.nl

Het cursusjaar 2024-2025: Een nieuw programma en er zit vast iets voor u bij!

Gaat u iets nieuws uitproberen of gewoon door met uw vertrouwde bezigheid? Of beide? Mogelijkheden genoeg bij het Nut! In juni is het programma op onze website geplaatst, u vindt daar de bekende- en ook nieuwe gezichten, met name bij de lezingen.

De literaire leeskring, kunstlezingen en filosofie hebben nieuwe titels en onderwerpen. Voor onze goedbezochte lezingen op vrijdagochtend introduceren wij naast Willy Atema 2 nieuwe gastspreeksters. Daarnaast zijn onze lezing-avonden altijd interessant. Misschien kiest u dit jaar een taal, Frans, Engels óf Italiaans. Ook creatief bezig zijn is mogelijk. Dat kan in verschillende workshops o.a. wilgentenen, kruiden, houten tuinhanger maken, 2 lessen bulletjournaling of handletteren maar ook in een van de 3 teken- en schildergroepen o.l.v. verschillende docenten.

Toch liever bewegen, probeer eens conditietraining 50+ op maandagavond, u bent welkom bij deze gezellige groep sporters in zaal Groenendaal. Of in de Tuyter op donderdagochtend beweging én op woensdagochtend Hatha-Yoga.

Een gedeelte van het aanbod is terug te vinden onder de activiteiten van deze website. Het volledige boekje is hieronder te downloaden.