•  beeldende kunst

RAAMEXPOSITIES CRIMPENHOF

dagelijks
10 augustus 2022 t/m 20 september 2022
RAAMEXPOSITIE CRIMPENHOF IN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
 

Waar:Winkelcentrum Crimpenhof
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Winkelcentrum Crimpenhof en Vereniging Krimpener Kunstwaard
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:dagelijks
10 augustus 2022 t/m 20 september 2022
In een leegstaand pand, schuin tegenover de Hema in Winkelcentrum Crimpenhof exposeren diverse kunstenaars van de Vereniging Krimpener Kunstwaard. Vanaf 10 augustus tot 21 september 2022 zijn de werken van de kunstenaars Freek Higler en Suus van de Water te bewonderen.

Freek Higler heeft zich na zijn pensionering in 2005 toegelegd op het maken van houten objecten. Hout is mooi. Vol vlammen en kleuren en jaarringen zijn het brokken oud leven, gestolde tijd.
Ondanks dat zijn beelden abstract zijn (hij is op zoek naar vormen) schuilt er vaak een diepergaande gedachte of een mooi verhaal achter. Maar ook kun je er altijd je eigen verhaal bij maken.
Zijn motto is “Hout leeft in je handen”.

Suus van de Water exposeert een aantal van haar realistische olieverfschilderijen. Vier jaar geleden is Suus in aanraking gekomen met het medium olieverf. Wat zij het liefste doet is een mooie compositie bepalen van het stilleven om het daarna op doek te schilderen. Heerlijk om de tijd te vergeten en volledig bezig te zijn met je eigen creatie. Naast stillevens, schildert zij ook dieren en maakt zij werken in opdracht. Om zich verder te ontwikkelen is Suus in 2020 begonnen aan de vier jarige opleiding fijnschilderen aan de Academie in Deventer.
 

agenda

dagelijks
t/m 20 september 2022