•  beeldende kunst

RAAMEXPOSITIES WINKELIERS BERGAMBACHT

dagelijks
1 september 2022 t/m 15 oktober 2022
RAAMEXPOSITIES BIJ WINKELIERS BERGAMBACHT
 

Waar:Bergambacht
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Vereniging Krimpener Kunstwaard
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:dagelijks
1 september 2022 t/m 15 oktober 2022
Van 1 september tot en met 15 oktober 2022 staat een deel van de etalages van de Winkelhof in Bergambacht in het teken van de kunst. Op initiatief van de Vereniging Krimpener Kunstwaard benaderden vier van haar leden winkeliersvereniging Winkelhof en vervolgens winkeliers met het idee mee te werken aan een laagdrempelige expositiemogelijkheid in het centrum van Bergambacht. De winkeliersvereniging Winkelhof en de winkeliers stonden hiervoor open en zagen dit als een mogelijkheid het winkelen in Bergambacht aantrekkelijker te maken. Ook werden kunstenaars benaderd. De kunstenaars die meedoen zijn blij met de mogelijkheid om hun werk aan een groter publiek te laten zien.
Veertien kunstenaars van de Vereniging Krimpener Kunstwaard uit Bergambacht, Berkenwoude, Ammerstol en Stolwijk maakten een selectie uit hun werk. Er is van alles te zien zoals schilderijen, keramiek en sieraden.
Informatie over de kunstenaar en de discipline waarin hij of zij werkt vindt u op een kaartje bij de geƫxposeerde werken. Daarnaast vindt u informatie over kunstenaars en hun werk op de site www.kunstwaard.nl
Op deze site vindt u ook de folder van de kunstroute. Bovendien kunt u deze gratis afhalen bij de deelnemende winkels.
[formcakreactie]
 

agenda

dagelijks
t/m 15 oktober 2022