•  theater, muziek

Shaky Ground

za 28 januari 2023 20:30u
Deze super energieke TOP band speelt elke kroeg, feest of festival plat!
 

Waar:Theaterzaal van de Tuyter
Toegang:€17,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 28 januari 2023 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Stilstaan is geen optie; Shaky zet je in beweging. Zelfs bij mensen die niet weten dat ze dansen leuk vinden. En… mensen die de band kennen weten hoe blij je ervan wordt. Bij Shaky gaan we uit van de ‘geslaagde party-garantie’ en gaat iedereen met een ongekend goed gevoel naar huis!

**Als jij erbij bent is het nóg leuker!**

Vette versies van krakers uit de 70ties, 80ties en 90ties: Boogie Wonderland, Lady Marmalade, Pump up the Jam & Disco Inferno worden gemixt met de allerlekkerste dance- & pophits van nu van o.a. Bruno Mars & Justin Timberlake. Voeg bij dit alles nog een klein vleugje ‘guilty pleasures’ zoals bijvoorbeeld Boney M & ABBA en je feest is compleet. Dat alles bij elkaar: breed bekend, leuk, lekker en gruwelijk dansbaar!


Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.


 

agenda

za 28 januari 2023 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter