•  theater, muziek

Muziekcafe met Coen & Leela

zo 12 februari 2023 15:00u
Een akoestisch duo met intieme en persoonlijke Nederlandstalige luisterliedjes.
 

Waar:Ontmoetingsruimte van De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 12 februari 2023 15:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Coen Teeuwen raakte geïnspireerd door artiesten als Bruce Springsteen, Glen Hansard en Passenger. Zijn intieme Nederlandstalige luisterliedjes gaan over persoonlijke thema’s als liefde, eenzaamheid en hoop. Leela Teeuwen-Prins begeleidt Coen met slagwerk en als backing vocal. In 2023 hopen zij hun debuut-EP 'Een Weg Naar Jou' uit te brengen.

Arrangementen Eetcafé de Crimpenaar

Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.

High Wine arrangement €14,50

In de pauze krijgt u een goed glas wijn en geniet u van een borrelplank. Na de voorstelling kunt u in Eetcafé de Crimpenaar nog bijpraten met een tweede glas wijn. Vooraf geeft u uw voorkeur door voor wit, rood of rosé.

High Beer arrangement €14,50

In de pauze krijgt u een Texels speciaal bier en geniet u van een borrelplank. Na de voorstelling kunt u in Eetcafé de Crimpenaar nog bijpraten met een tweede glas Texels speciaal bier.
 

agenda

zo 12 februari 2023 15:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter