•  theater, muziek

Nouked

za 18 februari 2023 20:30u
NOUKED neemt je mee op een muzikale reis.
 

Waar:Theaterzaal De Tuyter
Toegang:€15,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 18 februari 2023 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
We beginnen in de jaren 60 met de rauwe pure energieke soul van Ike en Tina, Janis Joplin en daarna door na de rock van Heart, Led Zeppelin. In een dynamische show die van klein akoestisch naar full electric gaat, zetten we een muziekshow neer uit de 60’s en 70’s. Toen de muziek nog puur, rauw en swingend was, waar het zweet van de muren af droop tijdens de live shows. Wij zetten die sound en dat gevoel neer net zoals in die tijd.

OVER NOUKED
NOUKED is ooit begonnen als Anouk Tribute band, na het winnen van de Battle of the Coverbands in 2013 hebben we enkele jaren in het Tribute circuit gespeeld zowel op de grote Tribute festivals als in kleinere bezettingen. Echter begon de liefde voor de muziek te kriebelen, met name de muziek uit de jaren 60/70.


Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.


 

agenda

za 18 februari 2023 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter