•  theater, muziek

The Amazing Stroopwafels

za 1 april 2023 20:00u
Alleen nog belbus tickets verkrijgbaar
uitverkocht
The Amazing Stroopwafels (opgericht in 1979) vormen nog altijd één van de meest optredende bands van Nederland
 

Waar:Theaterzaal van de Tuyter
Toegang:€5,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 1 april 2023 20:00u
Alleen nog belbus tickets verkrijgbaar
Ontmoetingscentrum De Tuyter
The Amazing Stroopwafels bestaan uit Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar). Zij spelen overal: op straten en op pleinen, maar ook in cafés, dierentuinen, sauna’s, blusboten, theaters, hengelsport- en aquariumverenigingen. Ja, zelfs bij mensen thuis – en vaak ook. Zij mijden menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals. Het directe contact met het publiek staat voorop.

Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.

Deze voorstelling is te bezoeken in combinatie met een belbusarrangement. Koop een ticket 'belbusarrangement' en de vrijwilligers van de Belbus zorgen dat u deze avond opgehaald en thuisgebracht wordt.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage vanuit het innovatiefonds Gemeente Krimpen aan den IJssel.
 

agenda

za 1 april 2023 20:00u
Alleen nog belbus tickets verkrijgbaar
Ontmoetingscentrum De Tuyter