•  theater

Spruijt en Opperman - Heimweeën

za 8 april 2023 20:00u
In dit avondvullende muzikale theaterprogramma bezingen de twintigers hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had.
 

Waar:Theaterzaal de Tuyter
Toegang:€15,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 8 april 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag!’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen. Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijtgeraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Het duo Spruijt & Opperman snakt naar een beetje kinderlijke magie en gaan door waar ze in 2020 gebleven waren met dit verhaal over te brengen aan het publiek. We mogen toch best ’n beetje heimweeën?

Over Spruijt & Opperman
Carlie Spruijt en Eva Opperman leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar hun afstudeerproject uit de hand liep tot het ontstaan van het duo Spruijt & Opperman. Van 2016 t/m 2019 speelden ze hun debuutprogramma Zij en Ik en brachten ze een gelijknamig album uit. Heimweeën is de tweede voorstelling van het duo.

Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.