•  theater, film

Ladies Night met de film Casa Coco

vr 21 april 2023 20:00u
Ladies only
Laat je weer verwennen tijdens de Ladies Night.
 

Waar:Theaterzaal van de Tuyter
Toegang:€9,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 21 april 2023 20:00u
Ladies only
Ontmoetingscentrum De Tuyter
We hebben een echte Rotterdamse film, namelijk Casa Coco, je ontvangt een goodiebag en na afloop van de film geniet je van de heerlijke cocktails die te bestellen zijn bij de cocktailbar.

Dit keer de film Casa Coco, een komedie uit 2022 met in de hoofdrollen Joke Bruijs, Gerard Cox en Richard Groenendijk.

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets vijftig jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere.

Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.
 

agenda

vr 21 april 2023 20:00u
Ladies only
Ontmoetingscentrum De Tuyter