•  natuur

Info avond bergwandelingen

do 1 december 2022 20:00u
Bergwandelen

Beginnersgids naar onvergetelijke momenten.


 

Waar:Sporthal de Boog
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Marien de Keizer
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:do 1 december 2022 20:00u
Sporthal de Boog
Wandelen is fijn en goed voor de geestelijke en fysieke gezondheid. Bergen zijn mooi en indrukwekkend. Alle reden om deze twee te combineren. Dat doen dan ook steeds meer mensen.

Keerzijde is dat het aantal bergreddingen van wandelaars toeneemt. Alleen al in Oostenrijk worden er elk jaar zo’n 350 wandelaars “van de berg gehaald”. Een flink aantal kan voorkomen worden met de juiste informatie. Reden voor Synerkri om een informatie-avond te faciliteren.

Op deze avond vertelt Marien de Keizer (gediplomeerd hardloop- en trailtrainer en powercoach met een passie voor wandelen/hiken) onder andere over de voorbereiding, uitrusting, wat te doen bij nood, weer en navigeren behandeld. Er wordt in gegaan op de voor/nadelen van een gps-apparaat versus apps op de telefoon, kosten en instelling van de apps. Het GPS-gedeelte is ook interessant voor wandelaars die in het platte Nederland blijven. De verenigingen AV-MTK en WSV Op Stap zijn aanwezig om te vertellen hoe hun trainingen aansluiten.

Ben jij een wandelaar die van plan is de bergen in te trekken of heb je al wat wandelingen gemaakt? Kom dan naar de “Bergwandelen: beginnersgids naar onvergetelijke momenten” op donderdag 1 december, 20:00 uur in Sportcafe de Boog, Krimpenerbosweg 2b. De toegang is gratis. Je hoeft geen lid van één van de verenigingen te zijn. In verband met de organisatie vinden we het fijn als je vooraf aangeeft aanwezig te zijn: https://www.mariendekeizer.nl
 

agenda

do 1 december 2022 20:00u
Sporthal de Boog