•  theater

Astrid Cattel

za 3 juni 2023 20:00u
ECHT, iets is mooi als het echt is… 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€15,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 3 juni 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter

Sprankelend cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven. Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano.

Coaching: Karin Bloemen

Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt tijdens haar voorstelling bezoekers mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen.

Theatermenu €23,00

Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.

Deze voorstelling is te bezoeken in combinatie met een belbusarrangement. Koop een ticket 'belbusarrangement' en de vrijwilligers van de Belbus zorgen dat u deze avond opgehaald en thuisgebracht wordt.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage vanuit het innovatiefonds Gemeente Krimpen aan den IJssel.
 

agenda

za 3 juni 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter