•  theater, film

Film Ome Cor

za 11 februari 2023 16:00u
alle leeftijden
uitverkocht
Recent uitgekomen! De cast van de ome Cor film bestaat maar liefst uit 45 Nederlandse iconen en als decor Rotterdam en zelfs Krimpen aan den IJssel!
 

Waar:Theaterzaal van de Tuyter
Toegang:€10,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 11 februari 2023 16:00u
alle leeftijden
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Comedy 2022 met Martin van Waardenberg, Floortje van Waardenberg, Huub Stapel en Pierre Bokma.

Ome Cor (gespeeld door Martin van Waardenberg) is een oud havenarbeider, die een tikkie gefraudeerd heeft met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Als dit aan het licht komt zijn de gevolgen niet te overzien. Uitkering foetsie, uit huis gezet, mot met zijn dochter en zelfs een taakstraf. Gaat het ome Cor lukken om zijn leven weer op de rit te krijgen?

De film gaat over een vader-dochter relatie. Na het overlijden van zijn vrouw, blijft ome Cor achter met hun enige dochter Carola. Ome Cor heeft duidelijk andere verwachtingen van het verloop van hun gezamenlijke leven dan zijn dochter zelf.

Ome Cor dacht dat zijn dochter voor hem zou zorgen, zoals zijn vrouw dat altijd deed. Hij houdt er totaal geen rekening mee, dat zijn dochter op een zeker moment uitvliegt om haar eigen leven te leiden.
Dit zorgt voor grote spanningen tussen vader en dochter. Carola ontvlucht uiteindelijk het ouderlijk huis en heeft inmiddels een bloeiende kapperszaak. Hun relatie is sindsdien zeer bekoeld.

Ome Cor houdt zielsveel van zijn enige dochter. Wanneer hij steeds dieper in de problemen raakt, komt hij er achter dat hij veel te beschermend is geweest naar Carola. Alleen maar uit angst om ook haar te verliezen. Komt het goed tussen die twee?

Een gedeelte van de ticketverkoop gaat naar Sophia Kinderziekenhuis.

Theatermenu €23,00
Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.
 

agenda

za 11 februari 2023 16:00u
alle leeftijden
Ontmoetingscentrum De Tuyter