•  literair

Frénk van der Linden interviewt Martijn Vroom

vr 10 februari 2023 19:30-21:00u
Meesterinterviewer Frénk van der Linden interviewt onze vertrekkende burgemeester Vroom. In deze Valentijnsmaand organiseren wij een interview over het thema liefde, maar dan in de breedste zin van het woord.
 

Waar:De Tuyter
Toegang:gratis
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Bibliotheek aan den IJssel
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 10 februari 2023 19:30-21:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Het interview zal zich toespitsen op liefde voor het vak van burgemeester. Wat is er zo mooi aan dit bijzondere beroep? Waarvan houdt Martijn Vroom het meest? En waarom houdt hij zoveel van de gemeente Krimpen en haar inwoners (maar heeft hij toch besloten haar te verlaten). Doet liefde pijn? Geeft liefde hoop? Wat leer je van de liefde? Natuurlijk is er ook aandacht voor liefde tussen partners en liefde voor je kinderen , huisdieren, collega’s, buren, vrienden en andere ‘naasten’, liefde voor het geloof en liefde voor een voetbalclub.
En niet in de laatste plaats zal Frénk Martijn vragen naar zijn liefde voor boeken, literatuur en de Bibliotheek.

Frénk van der Linden weet als geen ander mensen aan het praten te krijgen en het achterste van hun tong te laten zien. Met zijn boek En altijd maar verlangen als uitgangspunt gaat Frénk in gesprek met het publiek door zijn oor te luister te leggen, maar ook openhartig zijn eigen ervaringen in de liefde te delen. Adriaan van Dis omschrijft zijn bundel als 'een hartverscheurend verhaal, gegoten in hoogst originele vorm'.

Het wordt geen standaard interview maar een verrassend, interactief en ontroerend gesprek.
 

agenda

vr 10 februari 2023 19:30-21:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter