•  theater, muziek

Muziekcafe Blues Ronn van Etten

zo 17 september 2023 15:00u
Ronn van Etten (bekend van de Claptones) speelt, voelt en zingt de blues in songs uit voorbij decennia.
 

Waar:Ontmoetingsruimte van de Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 17 september 2023 15:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Van een het getogen Guilty van Bonnie Raitt tot een uitbundige versie van Further on up the road. Bluessongs van blueshelden als BB King, Eric Clapton, Gary Moore, of Robben Ford komen langs. Maar ook songs van 'oude blues' giganten als Joe Williams, Robert Johnson, of Ray Charles. Kortom: een repertoire om een middag heerlijk te genieten van veel, heel veel 'muzikaal blauw'.

Maak uw middagje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement

Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee!

€ 8,50 p.p.


Theatermenu

Begin of eindig uw uitje met een heerlijk twee-gangen diner. Speciaal voor theateravonden hebben wij een theatermenu waar u geniet van heerlijk eten. Kom langs in 'De Huiskamer van Krimpen' om het uitje naar Theater De Tuyter voortreffelijk te beginnen of te eindigen! Heeft u speciale dieetwensen? Geef het aan ons door, dan komt het helemaal goed!

€ 23,00 p.p.


 

agenda

zo 17 september 2023 15:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter