•  theater, muziek

Theaterconcert Marjolein Meijers

vr 6 oktober 2023 20:00u
VRIENDEN VAN JAN HEBBEN EEN ROT AVOND
 

Waar:Theaterzaal van De Tuyter
Toegang:€5,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 6 oktober 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
“Je gaat toch wel een voorstelling maken met mijn liedjes?” Dat was een van de dingen die Jan en ik bespraken de laatste keer dat ik hem zag. We zaten in de auto op weg naar Amsterdam. Die dag heb ik een paar uur met hem doorgebracht. De laatste keer, dat wisten we alle twee.
Jan Rot is overleden, dat zal niemand in de theater en muziek wereld zijn ontgaan. Wij waren 20 jaar het duo `An en Jan`. In het prille begin vertaalde ik soms mee. Het begon toen hij mij vroeg om Hartzeer/Love hurts in te zingen op zijn cd Meisjes. De rest is geschiedenis.
Nu maak ik samen met Jakob Klaasse, Walter Kuipers en Onno Kuipers een serie voorstellingen die we de komende jaren als meezing voorstelling gaan spelen. Er liggen er 3 op de plank. Deel 1 zijn de vroege jaren.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage vanuit het innovatiefonds Gemeente Krimpen aan den IJssel.

Deze voorstelling is te verkrijgen met een Belbus arrangement. Opgehaald en thuisgebracht worden door de Belbus? Bestel dan het Belbusticket. Om gebruik te kunnen maken van het Belbusarrangement dient u lid te zijn van de Belbus. Een week voor de voorstelling wordt contact met u opgenomen door de Belbus om afspraken te maken over tijden en het adres waar u opgehaald en thuisgebracht moet worden.

Maak uw avondje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement

Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee!

€ 8,50 p.p.


Theatermenu

Begin of eindig uw uitje met een heerlijk twee-gangen diner. Speciaal voor theateravonden hebben wij een theatermenu waar u geniet van heerlijk eten. Kom langs in 'De Huiskamer van Krimpen' om het uitje naar Theater De Tuyter voortreffelijk te beginnen of te eindigen! Heeft u speciale dieetwensen? Geef het aan ons door, dan komt het helemaal goed!

€ 23,00 p.p.


 

agenda

vr 6 oktober 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter