•  theater, muziek

Muziekcafe de Polderband

zo 8 oktober 2023 15:00u
De Polderband is een vijf mans formatie die bestaat uit gerenommeerde muzikanten die hun sporen hebben verdiend in verschillende bands.
 

Waar:Ontmoetingsruimte van de Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 8 oktober 2023 15:00u
Ook hebben de meeste de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van diverse andere muzikanten. De Polderband is een band die voornamelijk covers speelt, maar deze wel enigszins naar zijn hand zet. Ook is de band op zoek naar bijzondere uitvoeringen van bekende nummers.

Maak uw middagje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement

Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee!

€ 8,50 p.p.


Theatermenu

Begin of eindig uw uitje met een heerlijk twee-gangen diner. Speciaal voor theateravonden hebben wij een theatermenu waar u geniet van heerlijk eten. Kom langs in 'De Huiskamer van Krimpen' om het uitje naar Theater De Tuyter voortreffelijk te beginnen of te eindigen! Heeft u speciale dieetwensen? Geef het aan ons door, dan komt het helemaal goed!

€ 23,00 p.p.


 

agenda

zo 8 oktober 2023 15:00u