•  theater, muziek

A tribute to soul of the '60s

za 21 oktober 2023 20:30u
In de wervelende voorstelling wordt u meegenomen naar de Verenigde Staten in de roerige jaren ’60.
 

Waar:Theaterzaal van de Tuyter
Toegang:€17,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 21 oktober 2023 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
De mooie, grappige, ontroerende en soms ook schrijnende verhalen zijn de basis voor een muzikale rondreis langs alle monumenten van de soul uit die tijd. Natuurlijk komen de artiesten, zoals Otis Redding, Aretha Franklin, Ray Charles, en James Brown, voorbij. Maar ook de platenlabels die zo belangrijk waren voor het ontstaan van de soul.

Over de artiesten zijn veel mooie verhalen te vertellen. Wist u bijvoorbeeld dat zonder Dusty Springfield Led Zeppelin waarschijnlijk nooit bekend geworden was? Of dat soul eigenlijk een afkorting is? En waarom de moord op Sam Cooke eigenlijk nog steeds een mysterie is?
Vind een antwoord op deze en nog vele andere vragen en dans, luister en geniet van de muziek die nog steeds velen inspireert.
- *Een soulvolle avond vol opmerkelijke verhalen en heerlijke muziek* –

Maak uw avondje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement

Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee!

€ 8,50 p.p.


Theatermenu

Begin of eindig uw uitje met een heerlijk twee-gangen diner. Speciaal voor theateravonden hebben wij een theatermenu waar u geniet van heerlijk eten. Kom langs in 'De Huiskamer van Krimpen' om het uitje naar Theater De Tuyter voortreffelijk te beginnen of te eindigen! Heeft u speciale dieetwensen? Geef het aan ons door, dan komt het helemaal goed!

€ 23,00 p.p. 

agenda

za 21 oktober 2023 20:30u
Ontmoetingscentrum De Tuyter