•  theater, kijk naar sport

FC De Rebellen met o.a. John de Wolf

za 25 november 2023 20:00u
“Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard maar fair!
 

Waar:Theaterzaal van de Tuyter
Toegang:€20,00
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 25 november 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Kunnen slecht tegen onrecht en nemen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms beter wel konden doen.

FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. In twee keer drie kwartier vertellen Rebellen John de Wolf, Ricky van den Bergh en Sjaak Polak onder leiding van Koert Westerman hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal, maar waar het publiek ook bij de show betrokken wordt.”

Maak uw avondje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement

Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee!

€ 8,50 p.p.


Theatermenu

Begin of eindig uw uitje met een heerlijk twee-gangen diner. Speciaal voor theateravonden hebben wij een theatermenu waar u geniet van heerlijk eten. Kom langs in 'De Huiskamer van Krimpen' om het uitje naar Theater De Tuyter voortreffelijk te beginnen of te eindigen! Heeft u speciale dieetwensen? Geef het aan ons door, dan komt het helemaal goed!

€ 23,00 p.p.

 

agenda

za 25 november 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter