•  theater, film

Sintfilm 'Gespuis in de speelgoedkluis'

wo 29 november 2023 15:00u
alle leeftijden
De Sint is in het land en daarom hebben wij voor de jeugd een leuke Sinterklaas film.
 

Waar:Theaterzaal van de Tuyter
Toegang:€3,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:wo 29 november 2023 15:00u
alle leeftijden
Ontmoetingscentrum De Tuyter
In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is.

Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer(Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. De Pieten hebben maar één missie en zetten alles op alles om Hugo Hogepief terug te vinden en pakjesavond te redden! Ook in dit nieuwe avontuur spelen Robert ten Brink (adviseur van Sinterklaas) en Martien Meiland (kasteelheer) een rol. Nieuw zijn de rollen van Jan Versteegh en Richard Groenendijk als de gemene broers Prof en Peer. Ook de razend populaire Party Piet Pablo doet weer mee, evenals Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau en Willem Wortel.

Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud.
 

agenda

wo 29 november 2023 15:00u
alle leeftijden
Ontmoetingscentrum De Tuyter