•  theater

Comedy Special

vr 3 november 2023 20:00u
met o.a. Jorgen Raymann en Steven Brunswijk
 

Waar:Theater de Tuyter
Toegang:€17,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:vr 3 november 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter
Jörgen Raymann:
Deze man heeft eigenlijk geen introductie nodig. Jorgen Raymann heeft diverse programma’s mogen presenteren en stand-up comedy in Nederland mede op de kaart gezet. Zodra zijn naam valt weet iedereen over wie je het hebt. En deze avond komt hij met al zijn beste grappen naar Krimpen a/d Ijssel.

Steven Brunswijk:
Steven Brunswijk ging viral met zijn filmpjes op Youtube. Sindsdien is Steven een bekend gezicht in comedyland. Steven is geregeld te zien geweest in programma’s als Ranking the Stars, Expeditie Robinson, Het Perfecte Plaatje, Comedy Central De Roast en De TV Kantine.
Met veel energie weet Steven het publiek voor zich te winnen. Zeer komische verhalen en de meest leuke grappen.

Kim van den Heuvel
Winnaar van COMEDYMATCH
Een wervelende en verrassende comedian die de Nederlandse en Belgische zalen aan het veroveren is en die al meerdere comedyprijzen won. Zodra Kim op het podium komt, neemt hij jou mee naar zijn absurdistische wereld waarin zelfs hij niet weet wat er gaat gebeuren.

Vincent Matthijsse
Vincent is jong, vrolijk en enthousiast. Maar tegelijkertijd ook moe en versleten. Zoals elke vader staat ook hij voor drukte, chaos en slapeloze nachten. Hij neemt u mee in het alledaagse leven, maar op een geheel eigen wijze. Comedy is zijn uitlaatklep en u bent zijn psycholoog om alles weer in het juiste perspectief te plaatsen.

Maak uw avondje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement

Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee!

€ 8,50 p.p.


Theatermenu

Begin of eindig uw uitje met een heerlijk twee-gangen diner. Speciaal voor theateravonden hebben wij een theatermenu waar u geniet van heerlijk eten. Kom langs in 'De Huiskamer van Krimpen' om het uitje naar Theater De Tuyter voortreffelijk te beginnen of te eindigen! Heeft u speciale dieetwensen? Geef het aan ons door, dan komt het helemaal goed!

€ 23,00 p.p.
 

agenda

vr 3 november 2023 20:00u
Ontmoetingscentrum De Tuyter