•  literair

Cultuurcafe Tommy Wieringa

do 30 november 2023 20:00u
Inloop vanaf 19.30 uur
Tijdens dit Cultuurcafé geeft Tommy Wieringa een lezing over zijn eigen werk, dat doorspekt zal zijn met vragen uit het publiek. Natuurlijk zal zijn nieuwste boek Nirwana, dat in september verschijnt, aandacht krijgen. Na afloop is er gelegenheid om uw boeken te laten signeren.
 

Waar:De Tuyter
Toegang:€5,- incl twee consumpties
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Bibliotheek aan den IJssel
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:do 30 november 2023 20:00u
Inloop vanaf 19.30 uur
Ontmoetingscentrum De Tuyter
**Over Tommy Wieringa**

Tommy Wieringa schreef drie romans alvorens hij in 2005 doorbrak bij het grote publiek met Joe Speedboot (F. Bordewijkprijs, 2006). Zijn reisverhalen werden gebundeld in Ik was nooit in Isfahaan (2006). Essays en beschouwingen verschenen in onder meer de Volkskrant, Vrij Nederland en NRC Handelsblad. Verder had Wieringa een vaste column in De Pers en in Hollands Diep.

In 2012 verscheen zijn roman Dit zijn de namen, die werd bekroond met de Libris Literatuurprijs en de publieksprijs van de Gouden Boekenuil 2013. Tommy Wieringa schreef voor de Boekenweek 2014 het Boekenweekgeschenk, getiteld Een mooie jonge vrouw.

**Kaartverkoop**

Inloop vanaf 19.30 uur. Start lezing 20.00 uur. Toegang is €5,- incl. twee consumpties. Tickets zijn verkrijgbaar via de link tickets of aan de balie van de Tuyter op werkdagen tussen 9.00 en 11.30 uur.

Het cultuurcafé

Het cultuurcafé is bedoeld als een laagdrempelige inspiratie en netwerkbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in cultuur. Het cultuurcafé is een samenwerking tussen Synerkri, Streekmuseum Krimpenerwaard, Bibliotheek Krimpen en Muziekschool Krimpen waarbij verbindingen worden gelegd met andere culturele organisaties en vrijwilligersorganisaties en nieuwe samenwerkingen tot stand komen. Het cultuurcafé wordt vier keer per jaar georganiseerd vanuit een thema, met afwisselende inhoud; cultureel erfgoed, muziek en literair.
 

agenda

do 30 november 2023 20:00u
Inloop vanaf 19.30 uur
Ontmoetingscentrum De Tuyter