•  theater, muziek

d'Markeys

za 2 maart 2024 20:30u
d'Markeys is een 7-koppige fusionband van eigen bodem met origineel repertoire dat toch herkenbaar klinkt.
 

Waar:Theater de Tuyter
Toegang:€15,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 2 maart 2024 20:30u
Laat je meeslepen door pakkende up-tempo songs, mooie ballads en muzikale verhalen die geïnspireerd zijn door oa. Yellowjackets, Steps Ahead, Snarky Puppy en Chick Corea. Geen notengeneuzel, maar instrumentale popliedjes die je makkelijk meezingt of meefluit.

Mark Dekker (toetsen), Erwin Huigen (basgitaar), Jeffrey Mayer (drums), Age Kat (gitaar), Maarten van Os (sax), Pascal Janssen (trompet), Raymond Blahowetz (percussie).

Maak je avondje compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Theatermenu €23,00
Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.

Pauze arrangement € 8,50
Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee, geef dit dan van tevoren door aan het restaurant.
 

agenda

za 2 maart 2024 20:30u