•  theater, muziek

Muziekcafe Nikki de Hon met band F.E.E.L.

zo 28 januari 2024 15:00u
F.E.E.L. (For Everybody Enjoying Life) wordt aangevoerd door singer/songwriter Nikki de Hon (studerend op Codarts Lyceum), die met haar krachtige en emotionele stem de luisteraar meeneemt in alle muziek.
 

Waar:Ontmoetingsruimte De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 28 januari 2024 15:00u
Samen met haar fantastische bandleden, muzikanten allen momenteel studerend op Codarts te Rotterdam (Drums: Jesse Glimmerveen, Basgitaar: Luuk Buiting Toetsen: Tina Lopez, Gitarist: Giovanni Vezzi) creëren zij een indrukwekkende live-ervaring.

F.E.E.L. is de band die zich richt op het creëren van een unieke mix van Pop, Rock, Funk, etc.. Met hun energieke optredens en gepassioneerde aanpak van muziek, zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Ook wordt er hard gewerkt aan eigen repertoire.

De band sound wordt gekenmerkt door een unieke mix van verschillende stijlen en invloeden. Van Funky Grooves tot dansbare pop en rock beats. Akoestische ballads tot intieme liedjes, zorgen zij voor een muzikale reis die je niet snel zal vergeten.

Maak je middagje uit compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Theatermenu €23,00
Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.

Pauze arrangement € 8,50
Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee, geef dit dan van tevoren door aan het restaurant.
 

agenda

zo 28 januari 2024 15:00u