•  theater, muziek

Muziekcafé met Jansen & De Vries

zo 24 maart 2024 15:00u
Jansen & de Vries is een elektrisch/semi-akoestisch roots duo.
 

Waar:Ontmoetingsruimte De Tuyter
Toegang:€7,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 24 maart 2024 15:00u
Hun stijl is geworteld in de muziek die afkomstig is uit het Memphis en Chicago van de jaren ‘40 en ‘50. Meneer Jansen (Amsterdam, NL) hanteert de blues harp en is de zanger van de twee. Bovendien is hij een fantastische verhalenverteller. Meneer de Vries (Essen, BE) neemt de elektrische en akoestische gitaar voor zijn rekening.

Hij mag dan wel meer de stille kracht achter het duo zijn, maar af en toe zingt ook hij een nummer.
De passie die het duo heeft voor de muziek zorgt er voor dat er een energieke en aanstekelijke performance ontstaat. Met het gebruik van vintage-apparatuur streven de heren naar een compacte, dynamische sound die deze muziek weer spontaan en fris laat klinken.

Maak je middagje uit compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement € 8,50
Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee, geef dit dan van tevoren door aan het restaurant.

Theatermenu €23,00
Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.
 

agenda

zo 24 maart 2024 15:00u