•  theater, muziek

Kiss the frog

za 6 april 2024 20:30u
The Frog was begin jaren 80 verantwoordelijk voor een nieuwe impuls van de funk, soul en rock in Nederland.
 

Waar:Theater de Tuyter
Toegang:€17,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 6 april 2024 20:30u
Voornamelijk in Rotterdam stond de band bekend om zijn ijzersterke livereputatie. Na drie succesvolle albums lanceerde zanger Rick de Vito zijn solocarrière. De The Rolling Stones-cover ‘Satisfaction’ van zijn debuutalbum ‘Good Times’ werd een grote hit in Duitsland.

In de zomer van 2018 komt Rick de Vito helaas te overlijden. Dit was de aanleiding voor een eenmalig tribute in Bibelot, uitgevoerd door The BBrothers. Het succes van deze avond zette de bandleden aan het denken, dit was immers te mooi om het bij één avond te houden. De samenwerking werd doorgezet en een nieuwe band was geboren: Kiss The Frog!
Nummers van de albums ‘Be Kind To Animals, Kiss A Frog’, ‘Document’, ‘Capricorn’ en ‘The Lost Tracks’ worden gebracht vol passie, groove en spelplezier. Een unieke kans om de muziek van The Frog opnieuw live te ervaren!

Maak je avondje uit compleet met Eetcafe de Crimpenaar

Theatermenu €23,00
Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.
 

agenda

za 6 april 2024 20:30u