•  theater, film, kids

vakantiebios Wonka

wo 1 mei 2024 14:00u
vanaf 9 jaar
Het is weer vakantie!
 

Waar:Nachtegaalstraat 8
Toegang:€3,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:wo 1 mei 2024 14:00u
vanaf 9 jaar
En dan hebben wij altijd een leuke jeugdfilm op het programma.

Muziek/fantasy (2023). Leeftijd 9+.

Engels gesproken. Nederlands ondertiteld.

Gebaseerd op het bijzondere personage uit Charlie and the Chocolate Factory (Roald Dahl’s meest iconische kinderboek) zie je nu op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.
In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de hoofdrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Paul King, schrijver en regisseur van de Paddington-films, David Heyman, producent van Harry Potter, Gravity, Fantastic Beasts en Paddington, producent Alexandra Derbyshire van de Paddington-films, en Jurassic World: Dominion, en Luke Kelly bekend van Roald Dahl's The Witches komen met een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor.
 

agenda

wo 1 mei 2024 14:00u
vanaf 9 jaar