•  theater, muziek

TELOR Suzanna Mangar

za 16 maart 2024 20:00u
De voorstelling heet TELOR wat ei betekent in het Maleis.
 

Waar:Theater de Tuyter
Toegang:€15,-
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Theater de Tuyter
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 16 maart 2024 20:00u
‘Ik wil mijn ei kwijt’ en uit dat ei komt hoe het voor mij was om op te groeien in een multi-cultureel gezin; mijn vader was een Molukse KNIL soldaat en mijn moeder een mooie Nederlandse vrouw uit Deventer. Met zang, verhalen en beeldmateriaal neem ik het publiek mee in mijn wereld, eer ik de nalatenschap van mijn vader en laat ik zien waar ik nu sta.

Maak je avondje compleet uit met Eetcafe de Crimpenaar

Pauze arrangement € 8,50
Bestel een pauze arrangement bij uw ticket om uw uitje compleet te maken! Geniet tijdens de pauze van de voorstelling, of na afloop indien er geen pauze is, van een drankje naar keuze met een kleine borrelplank bestaande uit koude en warme hapjes. Heeft u speciale dieetwensen? Hier houden we uiteraard rekening mee, geef dit dan van tevoren door aan het restaurant.

Theatermenu €23,00
Voorafgaand of aansluitend aan de voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen Eetcafé De Crimpenaar een tweegangendiner voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en wij zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door aan het restaurant.
 

agenda

za 16 maart 2024 20:00u