•  muziek

kerstconcert

zo 17 december 2023 15:00u
Op zondagmiddag 17 december om 15 uur geeft Sega di Canto een kerstconcert met gevarieerde, prachtige liederen uit diverse landen. Kom luisteren en genieten van de kerstsfeer en drink na afloop met ons gezellig een drankje!
 

Waar:De Bron, Memlinghof 2, Krimpen aan den IJssel
Toegang:€15 (kinderen €10)
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:Sega di Canto
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:zo 17 december 2023 15:00u
Op 17 december a.s. zingt het Krimpens Vocaal Ensemble Sega di Canto alweer hun achtste kerstconcert en net als vorig jaar bezoeken ze hiervoor het mooie moderne kerkgebouw De Bron. Onder het motto Star and Angels zal het programma weer zeer afwisselend zijn, met kerstliederen van internationale bodem bijv. Engeland, Estland, Catalonië, Schotland en Oekraine. Maar door een drietal lieve oeroude liedjes over 'het kindeke' wordt het Nederlands beslist niet vergeten!
Traditioneel legt Sega di Canto de nadruk op 20-21e eeuwse koorarrangementen, soms erg verrassend, waarbij deze keer o.a. componisten als John Rutter, Charles Ives, John Tavener, Hubert Parry en Jetse Bremer zullen klinken. Er zal zelfs, heel ongewoon voor een kerstprogramma, en toch heel relevant en actueel, een modern Requiem te horen zijn maar daarover is meer te lezen in het gratis
programmaboekje. En dit alles zal prachtig worden ondersteund en omlijst door pianiste Mirjam IJsseldijk en fluitist Jeroen Bron. Een fijne opmaat voor de kerstdagen!

Datum: zondagmiddag 17 december 15:00 uur
Plaats: kerkgebouw De Bron, Memlinghof 2, Krimpen aan den IJssel
Entree: €15 (kinderen t/m12 €10) incl.programmaboekje en aansluitend drankje Meer weten of kaarten bestellen ? Kijk op segadicanto.nl
[formcakreactie]
 

agenda

zo 17 december 2023 15:00u