•  actief/sport

JCK Zomertoernooi

za 22 juni 2024
Het langverwachte JCK Zomertoernooi staat weer voor de deur en belooft een onvergetelijke judo-ervaring te worden! Dit jaar hebben we ruimte voor 350 enthousiaste judoka's die willen deelnemen aan dit sprankelende evenement. Het toernooi staat open voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 14 jaar.Om deel te nemen, kun je je eenvoudig inschrijven via het officiƫle inschrijfformulier dat beschikbaar is op onze website. Stuur het ingevulde formulier naar jckzomertoernooi@gmail.com en verzeker jezelf van een plekje. De inschrijvingen worden met enthousiasme verwelkomd, maar wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.Voor degenen die meer willen weten over het toernooi, zijn vragen van harte welkom via hetzelfde e-mailadres: jckzomertoernooi@gmail.com. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons zomertoernooi en samen een geweldige dag vol sportiviteit en gezelligheid te beleven!
 

Waar:
Toegang:3,50
Alleen geschikt voor:
Georganiseerd door:JCK - JudoClub Krimpenerwaard
Aanmelden: Klik hier
Wanneer:za 22 juni 2024
Sporthal de Boog
Het langverwachte JCK Zomertoernooi staat weer voor de deur en belooft een onvergetelijke judo-ervaring te worden! Dit jaar hebben we ruimte voor 350 enthousiaste judoka's die willen deelnemen aan dit sprankelende evenement. Het toernooi staat open voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 14 jaar.

Om deel te nemen, kun je je eenvoudig inschrijven via het officiƫle inschrijfformulier dat beschikbaar is op onze website. Stuur het ingevulde formulier naar jckzomertoernooi@gmail.com en verzeker jezelf van een plekje. De inschrijvingen worden met enthousiasme verwelkomd, maar wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor degenen die meer willen weten over het toernooi, zijn vragen van harte welkom via hetzelfde e-mailadres: jckzomertoernooi@gmail.com. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons zomertoernooi en samen een geweldige dag vol sportiviteit en gezelligheid te beleven!
 

agenda

za 22 juni 2024
Sporthal de Boog